VerlopenDyson V10 Absolute – Steelstofzuiger

bol.com
349,- 399,- NAAR DEAL

Met de Dyson V10 Absolute stofzuiger beschik je over 60 minuten krachtige en constante zuigkracht. Het 40% grotere stofreservoir betekent dat u minder vaak hoeft te stoppen om het reservoir te legen. De maximale zuigkracht van de Dyson V10 Absolute is voorzien van maar liefst 151 Air Watts en een motor vermogen van 525 Watt.

Dankzij de geavanceerde filtratie stoot de stofzuiger schonere lucht uit; een groter stofreservoir met een gericht leegsysteem zorgt voor hygi├źnischer verwijdering van het vuil. De steelstofzuiger is dan ook voorzien van een volledig hermetisch filtratiesysteem.

Accessoires

Met de Dyson V10 Absolute stofzuig je hoog- en laagpolig tapijt en harde vloeren. Verder is de steelstofzuiger geleverd met 2 vloerzuigmonden, 1 gemotoriseerde mini-borstel en 3 accessoires voor het grondig reinigen van iedere plek in en om het huis. Daarnaast beschikt de stofzuiger over een accessoire die speciaal is ontworpen om de moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Gemakkelijk te gebruiken om de plekken onder de bank of de plekken achter de kast optimaal schoon te maken.

Na het stofzuigen hang je de Dyson V10 aan de wandlader, zodat deze de volgende keer weer gereed is voor gebruik.

Specificaties:
Accuduur: 60 min
Motor vermogen: 525 W
Max motor speed (RPM): 125.000
Maximale zuigkracht: 151 Aw
Inhoud stofresevoir: 0.76L
Gewicht: 2.67 Kg

Dyson V10 Absolute – Steelstofzuiger
Dyson V10 Absolute – Steelstofzuiger
349,- 399,-
Dealblog.nl

Laat een reactie achter

Dealblog.nl
Logo