VerlopenApple AirPods Pro 2 Incl. USB-C MagSafe Case

iBOOD.com
233,95 279,- NAAR DEAL

Ieder oor is uniek en iedereen verdient dus een persoonlijke aanpak. Laat de Apple AirPods Pro 2 daar nu in uitblinken!EAN 0195949052484

Ieder oor is uniek en iedereen verdient dus een persoonlijke aanpak. Laat de Apple AirPods Pro 2 daar nu in uitblinken!

Productinformatie

Deze nieuwe AirPods Pro 2 zijn op allerlei fronten verbeterd! Het geluid is voller en achtergrondgeluid wordt nóg beter weggewerkt. Apple’s geprezen ruimtelijke audio is nu gepersonaliseerd en je geniet maar liefst 6 uur lang van je muziek na één laadbeurt.

En als kers op de taart is de volumeregeling nu een simpele kwestie van swipen.

De belangrijkste verschillen

We zouden de hele dag door kunnen gaan over de AirPods Pro 2 (en zullen dat zeker doen), maar snappen het als je vooral wil weten wat de belangrijkste verschillen zijn ten opzichte van de vorige generatie. Welja, bij dezen!

  • Tweemaal sterkere Active Noise Cancelling.
  • Naast de gebruikelijke nu ook een adaptieve transparantiemodus.
  • Met Bluetooth 5.3 in plaats van 5.0.
  • De krachtige H2-chip in plaats van de H1-variant.
  • Een upgrade van 4.5 naar 6 uur gebruik op één laadbeurt.
  • Ook de MagSafe Case is nu IP54 stof-, zweet- en waterbestendig.

Advanced. Apple. Audio.

De H2‑chip is het brein achter het geavanceerde geluid en stuurt onder meer de speciaal ontwikkelde speakerdriver en versterker aan. Zo hoor je heldere hoge tonen en een vol, diep basgeluid.

Waar je ook naar luistert, het komt allemaal nog beter tot z’n recht. Deze chip maakt ook gebruik van computationale algoritmes, zodat je geniet van een subliem 3D‑geluid en de batterij zo lang mogelijk mee gaat.

Ten slotte wordt elk detail nu afgestemd op de vorm van je oor voor een optimale luisterervaring. Elk oor is immers uniek en dus verdient iedereen een persoonlijke aanpak!

Oorverdovende stilte

Met de AirPods Pro 2 luister jij in alle rust naar je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. De kwaliteit van de ruisonderdrukking is namelijk verdubbeld: jíj bepaalt wat je hoort en wat je niet hoort, waardoor je alles nog intenser beleeft.

De microfoons voor ruis­onderdrukking detecteren het binnenkomende geluid supersnel. Zo is er voldoende tijd om ruis te blokkeren voordat het je oor bereikt.

Persoonlijke ruimtelijke audio

Apple’s persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking werkt met al je devices. De adaptieve EQ past de weergave aan de vorm van je oor aan, dus elke frequentie klinkt zoals die bedoeld is: loepzuiver!

Met behulp van de TrueDepth-camera van je iPhone wordt er een persoonlijk profiel van je hoofd gemaakt; zo kan het geluid op de vorm van je oren worden afgestemd.

Dat profiel wordt met al je devices gesynchroniseerd, zodat je altijd en overal dezelfde geweldig ervaring hebt.

MagSafe Case & energieverbruik

De nieuwe MagSafe oplaadcase zit boordevol handige features voor onderweg. Dankzij de verlengde batterijduur kun je langer luisteren, kijken en praten voordat je de case opnieuw moet opladen.

Voor het opladen van de MagSafe oplaadcase kun je een Apple Watch- of MagSafe-oplader, USB-C poort of een draadloze Qi‑oplader gebruiken.

Met ‘Nauwkeurig zoeken’ zie je precies waar je case zich bevindt. Weet je niet waar je AirPods Pro zijn? Dan kun je ze dankzij de ‘Zoek mijn’-functie gewoon terugvinden.

Betoverende ervaring

Net als alle andere modellen uit de AirPods-serie zijn de AirPods Pro 2 vrijwel direct klaar voor gebruik en met Siri te bedienen. En met de nieuwe features kun je met nog meer gemak nog meer doen.

Wij houden van werkelijk alle Apple-producten, maar als we dan een oogappel móeten kiezen… gaan we sowieso voor de AirPods Pro 2. 😉


(i) Om deze deal te scoren, moet je aangemeld zijn voor onze nieuwsbrief (met meer te gekke deals zoals deze). Dit doe je in de check-out.

Apple AirPods Pro 2 Incl. USB-C MagSafe Case
Apple AirPods Pro 2 Incl. USB-C MagSafe Case
233,95 279,-
Dealblog.nl

Laat een reactie achter

Dealblog.nl
Logo